Фото ілюстративне. Джерело: espreso.tv

Росія вдарила "шахедами" по складах на Миколаївщині: влада повідомила деталі

Вночі 1 жовтня на Миколаївщині силами та засобами протиповітряної оборони було знищено один БпЛА типу Shahed 131/136. За межами населеного пункту Снігурівської громади зафіксовано удари ворожими дронами.

Про це повідомляє очільник Миколаївської обласної військової адміністрації. За його словами, внаслідок влучання пошкоджено складське приміщення сільськогосподарського підприємства та паркан.

"Окрім того, виникла пожежа сухої трави, яка була оперативно ліквідована. Постраждалих немає", — йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що вночі 1 жовтня російські загарбники масовано атакували Україну ракетами та дронами. Вибухи лунали у Харкові, Запоріжжі та на Миколаївщині. 

Нагадаємо, ввечері 30 вересня в Одесі під час повітряної тривоги пролунали гучні вибухи. Повітряні сили попереджали про рух кількох груп ударних БпЛА з Чорного моря в напрямку області.

Відомо, що вночі 30 вересня російські загарбники атакували Україну ударними безпілотниками типу Shahed. За даними військових, усього було зафіксовано близько 40 ударних БпЛА Shahed-131/136. Силами та засобами Повітряних сил було знищено 30 "шахедів" у межах Одеської, Миколаївської та Вінницької областей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.10.2023 16:15