Росія відводить своїх вояків із Запорізької області: що відомо

07 ЧЕРВНЯ 2022 14:34

Російські окупанти відводять війська з Мелітопольського та частини Василівського району на Запоріжжі, можливо, у рамках ротації.

Як повідомляє Telegram-канал Запорізької обласної військової адміністрації, про це сказав її голова Олександр Старух в телеефірі, інформуючи про ситуацію в області щодо російського вторгнення, пише TrueUA.

За його словами, переміщення окупантів відбувається у напрямку Херсона.

Старух зазначив, що окупанти не полишають спроби просунутись далі на сході Запорізького регіону.

"По лінії розмежування продовжуються активні бойові дії, де наші військові дають гідну відсіч ворогу. Зіткнення відбуваються в Оріхові, Гуляйполі, від постійних обстрілів страждає Комишуваха та населені пункти поблизу", – повідомив Старух.

За його інформацією, у Запорізькому регіоні продовжується зведення ліній захисту, що суттєво допомагає нашим Збройним силам давати відсіч окупантам. Наразі створено багато фортифікаційних споруд на підступах до Запоріжжя.

Голова ЗОВА наголосив також, що нагальним питанням залишається робота АЕС і загальна ситуація у місті Енергодар. За його словами, станція продовжує працювати, хоча співробітники знаходяться під постійним тиском. Так чи інакше, атомна електростанція залишається українською та дає електроенергію в нашу енергосистему.

Війна, 07.06.2022 14:34