Фото: росЗМІ

Росія заманює грошима нових "мобіків" для війни з Україною, — Генштаб

Російська Федерація намагається популяризувати мобілізацію на своїй території. Чоловіків на службу заманюють грошима.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Для поповнення втрат в живій силі, Російська Федерація поводить кампанію з підтримки мобілізації. Щоб популяризувати військову службу, використовуються усі доступні методи. Своїм громадянам російське керівництво обіцяє високе грошове утримання та соціальний пакет. Окрім ЗМІ, пропагандисти застосовують агітаційні листівки відповідного змісту у громадських місцях. Останнім часом відзначається активізація агітації у Воронежі. 

Ситуація на фронті

Протягом доби противник завдав 19 авіаційних та чотири ракетних удари, здійснив понад 15 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільній інфраструктурі населених пунктів. 

Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. В епіцентрі бойових дій залишаються Бахмут та Мар’їнка. Протягом доби, на зазначених ділянках фронту, нашими захисниками було відбито 40 атак противника. На Куп’янському напрямку ворог провів мінування місцевості в районах чотирьох населених пунктів.

Удари ЗСУ

Авіація Сил оборони за добу завдала п'ять ударів по районах зосередження окупантів. А підрозділи ракетних військ і артилерії уразили три райони зосередження живої сили, а також район зосередження артилерії, радіолокаційну станцію, зенітно-ракетний комплекс та склад боєприпасів.

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін підписав закон, який прирівняв електронні повістки до паперових, запроваджує створення реєстру військовозобов'язаних та закриває кордони для чоловіків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.04.2023 18:59