Фото: svidomi.in.ua

Росія здійснює комбіновану атаку: у яких областях загроза ракетних і дронових ударів (мапа)

У ніч на 18 липня Росія здійснює по Україні комбіновану атаку. Зокрема, є загроза обстрілу різних областей ракетами та ударними безпілотниками. У низці регіонів оголошено повітряну тривогу, триває робота протиповітряної оборони.

Про це повідомляє Telegram-канал командування Повітряних сил ЗСУ.

Загроза обстрілу дронами

В Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій та Дніпропетровській областях, за даними військових, є загроза застосування ворогом ударних безпілотників.

Загроза ракетних ударів

У Полтавській, Черкаській, Дніпропетровській, Харківській та Кіровоградській областях — загроза застосування балістичного озброєння.

Де оголошено повітряну тривогу

Станом на 03:00 повітряну тривогу оголошено у Полтавській, Харківській, Черкаській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Миколаївській, Херсонській та Одеській.

мапа тривог 18 липня

Мапа тривог з сайту alerts.in.ua

Військові закликають громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, залишатися в укриттях, а також дотримуватись інформаційної тиші та не знімати й не викладати в мережу роботу ППОВони пояснюють, що поширення роликів роботи ППО ("виходи", треки ракет, спалахи, прильоти, сліди вибухів, руйнування, уламки боєприпасів тощо) та публікування цих матеріалів в соцмережах допомагає ворогу з оперативною дорозвідкою результатів ударів.

Нагадаємо, вночі 18 липня в Одесі пролунала серія вибухівГолова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер повідомив, що Росія атакує південні області ударними безпілотниками.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.07.2023 03:08