Фото: МНС Росії

Росія знову палає: під Челябінськом масштабна пожежа на меблевій фабриці (відео)

У середу, 24 січня, в Челябінській області Росії сталася масштабна пожежа на меблевій фабриці. Полум'я охопило площу в щонайменше 3600 м2. Наразі вогонь російські вогнеборці нібито локалізували.

Про це повідомляє Міністерство надзвичайних справ Росії у Telegram-каналі.

"За два кілометри від селища Батуринський горить покрівля меблевої фабрики. Вогнем охоплено 3600 квадратних метрів. Загалом на місці працюють понад 60 спеціалістів та 18 одиниць техніки. Наразі інформації про постраждалих не надходило", йдеться у повідомленні відомства РФ.

За інформацією керівництва фабрики, в результаті пожежі згорів один з цехів, але фабрика нібито продовжує працювати у звичайному режимі.

Водночас у місцевих Telegram-каналах жителі обурюються, що у Челябінській області "щодня щось горить". Вони запитують, що палатиме наступним.

"Це що за такий січень? Наприкінці грудня словом місяця було "лопата". У січні — "пожежа". Щодня щось горить. Пожежники в шоці. Жах", "Спершу ринки, тепер фабрика. Що наступним буде", "У мене чоловік на цій фабриці працює, фото шле, це *опа", — невдоволено констатують челябінці.

Нагадаємо, у грудні в центрі Москви спалахнула масштабна пожежа у будівлі "Електрозаводу". З даними росЗМІ пожежа почалася на першому поверсі лакофарбового цеху, що розташовується на заводі з виготовлення залізобетонних виробів та металевих конструкцій.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 24.01.2024 10:14