Фото: ілюстративне Джерело: "Атеш"

Росіяни активно готуються до бойових дій на Херсонщині: партизани повідомили, куди ворог переміщує командні пункти

Російські війська займаються активною підготовкою до масштабних боїв у Херсонській області. Зокрема, ворог переміщує свої командні пункти з Генічеська до Джанкойського району тимчасово окупованого Криму.

Про це повідомив партизанський рух "Атеш".

За даними партизанів, на кримському півострові зафіксовано інтенсифікацію перекидання військової техніки та боєприпасів окупантів на материкову частину України.

"Було помічено залізничний ешелон, в якому було: до 20 вагонів з боєприпасами, п'ять БТР, 10 УРАЛів, 8 артилерійських гармат 152 калібру та багато іншого", — зазначається в публікації.

У "Атеш" запевнили, що роблять все, щоб ця техніка російських інтервентів не доїхала до місця призначення.

Нагадаємо, раніше на території тимчасово окупованої Херсонщини партизани знищили польовий склад боєприпасів ворога. Вдалося знищити та завдати поранень десяткам окупантів.

Також повідомлялося, що окупанти розпочали підготовку до оборони Маріуполя. Партизани з руху "Атеш" фіксують перекидання так званих "зубів дракона" містом. Зазначається, що їх везуть на будівництво нових оборонних ліній на північний захід від міста.

Також російські окупанти перевели в Маріуполь і район черговий резерв живої сили. Зафіксовано прибуття новосформованих та новонабраних російських підрозділів. На шевронах у них дві гармати.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.10.2023 11:42