Нові підрозділи в Маріуполі. Джерело: Telegram Петра Андрющенка

Рашисти ввели в район Маріуполя нові підрозділи: стали відомі деталі (фото)

Російські окупанти перевели в Маріуполь і район черговий резерв живої сили. Зафіксовано прибуття новосформованих та новонабраних російських підрозділів. На шевронах у них дві гармати.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

"За твердженням джерел, навіть форма в стані — "жодного разу не пралася". Загалом мова йде про кількість до 5 тисяч", — зазначив він.

За його словами, останнє подібне введення нових резервів фіксували у квітні 2023 року. Разом із тим, посилені переміщення систем протиповітряної оборони в і навколо міста вже без дотримання глобальних заходів безпеки.

"Уздовж узбережжя від села Мелекіне в напрямку до Бердянська фіксуємо додаткове розгортання систем зв’язку", — додав Петро Андрющенко.

Нові підрозділи в Маріуполі

Фото: Telegram Петра Андрющенка

Нагадаємо, наприкінці вересня стало відомо, що поряд з окупованим Маріуполем росіяни посилюють фортифікаційні споруди. Вони звозять бетонні блоки для будівництва укріплень, продовжують будівництво укріплень на трикутнику: село Нікольське — село Стародубівка — Розівка (Запорізька область). Окрім деревини та "зубів дракону", заганяють бетоновози для посилення фортифікації.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.10.2023 09:42