Фото: Telegram Сергій Лисак

Росіяни атакували три громади на Дніпропетровщині: є загиблі (фото)

У неділю, 12 лютого, російські окупанти протягом дня обстріляли три громади у Дніпропетровській області. Зокрема, під вогонь рашистів потрапили Нікополь, Марганецька і Мирівська громади.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

"Протягом сьогоднішнього дня агресор тричі атакував Нікопольщину зі ствольної артилерії та РСЗВ. Під ворожий вогонь потрапили Нікополь, Марганецька і Мирівська громади. Одна людина загинула, ще дві — постраждали", — йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що у Нікополі через обстріли рашистів пошкоджено шість багатоповерхівок, водоканал і будівля коледжу.

До того ж, у Марганецькій та Мирівській громадах пошкоджені 20 приватних будинків, три легкові автомобілі, стільки ж ліній електропередач і газопровід. Зруйновані дві господарчі споруди, ще півтора десятка — понівечені. 

Фото: Telegram Сергій Лисак

Нагадаємо, 12 лютого, російські терористи понад 20 разів обстріляли Херсон. Поранення дістала одна людина.

Зазначимо, російські загарбники зосереджують основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. Водночас посилюють окупанти угруповання військ на двох напрямках.

Додамо, 12 лютого українські військові знищили колону росіян у Запорізькій області. Влучний постріл вдалося здійснити за допомогою дрона "Лелека".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.02.2023 22:54