Фото: Слово і діло

Росіяни масово виїжджають із Криму в очікуванні контрнаступу ЗСУ, — партизани

Частина російської окупаційної "адміністрації" міста Армянськ переїхала з півночі анексованого Криму вглиб півострова. Натомість корінні росіяни, які приїхали до Криму після 2014 року, виїжджають до РФ.

Про це повідомляють на Telegram-каналі партизанського руху "Атеш".

"Росіяни, що понаїхали, виїжджають із північних районів Криму, до себе на болота. Особливо це помітно в Вірменську та Джанкої. Не готові воювати за свій новий будинок", — кажуть партизани.

За їхніми словами, "правоохоронні органи" окупантів посилюють контррозвідувальну діяльність на півострові: значно частіше почали перевіряти документи та машини. Особливо в Джанкої та Вірменську. У працівників поліції відкликають відпустки та не дають людям піти на пенсію.

"Рашисти явно стривожилися рухом військ на півдні України й готуються до оборони, шукають диверсантів та зрадників. Це їм не допоможе!" — наголошують в "Атеш".

Нагадаємо, російські загарбники готують теракт на заводі "Кримський титан" в Армянську. Це може спричинити техногенну катастрофу.

Із вересня 2022 року очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов неодноразово анонсував, що ЗСУ зайдуть у Крим до кінця весни 2023 року. Однак цього не сталося через низку причин. Представник ГУР Андрій Юсов вважає, що ЗСУ зайдуть до Криму, коли ще буде тепло.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.06.2023 17:09