Фото: ілюстративне. Джерело: соцмережі

Росіяни вдарили балістикою по Одесі: троє людей загинули, є поранені

Ввечері у вівторок, 30 квітня, російські окупанти вдарили балістичними ракетами по Одесі. Станом на зараз відомо про трьох загиблих та стільки ж поранених.

Про це повідомив очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

"Ворог атакував Одесу балістичними ракетами. Внаслідок атаки загинуло троє людей, ще троє поранені", — написав він у своєму Telegram-каналі й додав, що постраждалим надається вся необхідна медична допомога.

Також, за інформацією голови ОВА, у місті є пошкодження цивільної інфраструктури.

Кіпер закликав мешканців оперативно реагувати на сигнали повітряної тривоги.

Інформація про вибухи у місті з'явилася близько 23:30. Водночас за декілька хвилин до цього у Повітряних силах Збройних сил України попереджали про загрозу застосування противником балістичного озброєння з Півдня.

Пізніше військові попередили про ще один пуск ракет в бік Одеси.

Нагадаємо, 29 квітня близько 18:29 окупанти вдарили по Одесі балістичною ракетою. Через ворожий обстріл загинули п'ятеро людей та собака. До того ж ще понад 30 людей отримали поранення. Серед них двоє дітей та вагітна жінка.

До того ж внаслідок ворожої атаки по Одесі поранення отримав народний депутат України III—VIII скликань та ректор Національного університету "Одеська юридична академія" Сергій Ківалов, а також загинув проректор Міжнародного гуманітарного університету з питань навчально-інноваційного розвитку та економічної діяльності Борис Володимирович Васильєв.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.05.2024 01:26