Фото ілюстративне. Джерело: glavcom

Росіяни вдарили балістикою по Запоріжжю: влучили в підприємство в місті

Близько 11:27 російські окупанти атакували Запоріжжя двома ракетами з південного напрямку. За попередньою інформацією, росіяни використали балістику.

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко.

"Одна з ракет влучила по території підприємства. Наразі уточнюється місце влучання другої", — зазначив він.

За словами Юрія Малашка, в результаті ударів пошкоджено будівлі на території підприємства. Інформація щодо постраждалих не надходила.

Раніше, приблизно о 11:50, в Запоріжжі оголосили повітряну тривогу. Влада закликала місцевих мешканців перейти в укриття у зв’язку зі значною небезпекою обстрілів.

Рашисти останнім часом часто обстрілюють Запоріжжя. Зокрема, ворожа атака 18 жовтня відбувалася з 01:33 до 01:48. Як розповів виконувач обов'язків міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв, внаслідок удару зруйновано п’ятиповерховий будинок. Голова Запорізької військової адміністрації Юрій Малашко уточнив, що поранення отримали чоловіки 25 і 29 років, а також 48-річна жінка. Загиблі — двоє чоловіків. Профільні служби евакуювали близько 50 мешканців будинку, який потрапив під ракетний обстріл.

Нагадаємо, що в четвер, 19 жовтня, у Дніпрі та Запоріжжі теж пролунали вибухи. У низці областей України оголосили повітряну тривогу. Тоді Повітряні сили попередили про ракетну загрозу на Сході України, а мешканців Дніпра та Запоріжжя закликали перебувати в укриттях.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.10.2023 12:48