Фото: ілюстративне Джерело: "Укрінформ"

Росіяни вдарили по підприємству на Донеччині: дев'ятеро працівників поранено

У четвер, 22 лютого, російські окупанти атакували місто Курахове на Донеччині. Ворожий удар припав на одне з підприємств. Дев’ятеро працівників зазнали поранень.

Про це повідомила прес-служба Донецької обласної прокуратури.

"22 лютого 2024 року, о 10:10, російські війська обстріляли місто Курахове з використанням КАБ-250. Від авіаудару по території підприємства отримали поранення дев’ятеро співробітників — двоє з них — жінки та семеро чоловіків віком від 31 до 54 років", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що всіх поранених доставили до лікарні для надання кваліфікованої медичної допомоги. У поранених діагностовано закриті черепно-мозкові травми, забої та струс головного мозку.

Уламки КАБ-250

Уламки КАБ-250. Джерело: Донецька обласна прокуратура

Прокурори продовжують вживати всі можливі й належні заходи для фіксації воєнних злочинів Росії проти мирного населення регіону.

"За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни", — додали в прокуратурі.

Нагадаємо, у ніч на 21 лютого чотири рятувальники отримали поранення внаслідок російського обстрілу Донецької області. Це сталось після удару окупаційних військ по Покровському району.

Додамо, 20 лютого російські загарбники вдарили ракетами по Краматорську на Донеччині. Станом на вечір 21 лютого було відомо про вісьмох постраждалих. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.02.2024 15:58