Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Росіяни вдарили по житловому будинку на Донеччині: постраждали двоє дітей та батьки

На околиці Торецька на Донеччині внаслідок російського обстрілу поранено двох підлітків та їхніх батьків. Розпочато розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Про це йдеться в повідомленні Офісу генерального прокурора.

Зазначається, що 8 вересня о 12:20 окупанти з артилерії обстріляли селище Північне поблизу Торецька. 

"Ворожий снаряд влучив у приватний будинок, у якому перебувала родина. Зазнали поранень двоє братів 14 та 15 років і їх 37-річна матір й 43-річний батько. Також пошкоджено сусідній житловий будинок", — йдеться в повідомленні.

Обстріл Кривого Рогу 8 вересня: що відомо

Російські окупанти завдали удару по місту Кривий Ріг Дніпропетровської області Рашисти поцілили по одній з адміністративних будівель поліції у Кривому Розі. Внаслідок атаки один правоохоронець загинув. Спочатку повідомлялося, що постраждали 25 людей, проте згодом кількість поранених зросла до 44 людини, а потім і до 55. Зокрема, травми отримали дев'ять працівників поліції.

Крім того, пошкоджені три адмінбудівлі. Побиті сім житлових будинків, серед них — багатоповерхівка. За попередньою інформацією, Росія вдарила по Кривому Розі ракетою "Іскандер- К". Наразі на місці обстрілу працюють експерти.

Нагадаємо, 8 вересня скинули авіабомбу на село Одрадокам'янка у Херсонській області. Троє людей загинули. Загиблим від російського авіаудару по Одрадокамʼянці жінкам було 48 та 40 років, а чоловікові — 46. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.09.2023 18:23