Фото ілюстративне. Джерело: Telegram Андрія Єрмака

Росіяни вдруге за день обстріляли Херсон: є жертва та постраждалий

31 липня у день російська армія завдала удару по місту Херсон. Під обстріл потрапив мікрорайон Корабел. Один чоловік загинув, ще один - отримав поранення.

Про це розповів голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"Під ворожий обстріл у власній автівці потрапив 65-річний чоловік. Знайомий намагався доставити товариша до лікарні. Однак поранення виявилися надто тяжкими, медикам залишилося лише констатувати смерть", — йдеться у повідомленні.

Інший чоловік — 38-річний херсонець — отримав травми ноги та руки. Його госпіталізували до лікарні.

Додамо, зранку російська армія також обстріляла центральну частину Херсона. Близько 08:20 окупанти обстріляли центральну частину Херсона з РСЗВ "Град". Під ворожий удар потрапив працівник міського комунального підприємства. Від отриманих поранень чоловік загинув на місці події.

Крім того, 31 липня ворог обстріляв також Кривий Ріг. Дві ракети влучили по навчальному закладу та житловому будинку. У місті триває розбір завалів є багато поранених та загиблих. Серед жертв — десятирічна дівчинка. Окупанти, ймовірно, використали балістичне озброєння. Вибухи у місті пролунали ще до оголошення повітряної тривоги.

Нагадаємо, на обстріли Херсона та Кривого Рогу відреагував президент україни Володимир Зеленський. За його словами, уже проведено розмови з МВС та СБУ. Заступник керівника Офісу Президента з питань регіональної політики Олексій Кулеба та голови ОВА займаються ситуацією.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.07.2023 14:02