Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Росіяни заявили про нову атаку безпілотників на Крим: прогриміла серія вибухів

Вночі 10 серпня у тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи. Окупаційна "влада" заявила про атаку безпілотників на Севастополь.

Про це пише міністерство оборони Росії у Telegram. 

Вибухи було чутно у Сакському районі півострова. Вже традиційно окупанти заявили, що руйнувань чи постраждалих немає. Мовляв, засоби протиповітряної оборони збили два БпЛА поблизу Севастополя. Ще дев'ять дронів нібито були посаджені засобами радіоелектронної боротьби.

Вибухи в Криму

У тимчасово окупованому Криму 9 серпня теж повідомляли про вибухи. Вони пролунали у Джанкойському районі, після у небі зʼявились російські вертольоти. Росіяни одразу перекрили рух Кримським мостом, там також оголосили повітряну тривогу. Місцеві мешканці писали про сильний дим і їдкий запах

2 серпня у тимчасово окупованому Криму пролунали сильні вибухи. Через "бавовну" російські загарбники перекрили рух Керченським мостом.

Також 31 липня у тимчасово окупованому Сімферополі в Криму пролунала серія вибухів. Зокрема, місцеві жителі повідомили, що біля сьомої лікарні було чутно вибух.

Головне управління розвідки України повідомило, що ввечері 28 липня у Козачій бухті окупованого Криму вибухнув склад боєприпасів окупантів. Свідки чули два вибухи й звуки подальшої детонації боєприпасів, зазначали у ГУР. На місце події їхало декілька машин швидкої допомоги та поліції.

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України заявили, що у Криму зростає протистояння між окупаційним контингентом та проукраїнськи налаштованим цивільним населенням. Систематичного характеру набрали атаки на військові об’єкти із застосуванням "коктейлів Молотова".

Нагадаємо, росіяни все частіше відмовляються відпочивати в тимчасово окупованому Криму. Кількість бронювань готелів окупантами на півострові у другій половині липня скоротилася на 45% порівняно з першою половиною місяця.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.08.2023 09:22