Розгром «Реала» і камбек «Атлетіко». Якою була Ліга чемпіонів в середу

19 ВЕРЕСНЯ 2019 09:42

«Брюгге» - «Галатасарай» (0:0)

Найнудніший по вивісці матч групи вийшов приблизно таким і за змістом. «Галатасарай» чомусь не закотив «Брюгге». А в гольовий потенціал «Брюгге», особливо після продажу Уеслі, навряд чи хтось вірив.

 

«Олімпіакос» - «Тоттенхем» (2:2)

Голи: Поденсе 44 ', Вальбуена (з пенальті) 54' - Кейн (з пенальті) 26 ', Моура 30'

«Олімпіакос» домінував майже весь матч, пропустив з чергового для цієї ЛЧ неоднозначного пенальті (Кейн впав, Кейн забив) і дальнього удару, а потім все-таки привів матч до гідного результату. Перспективи виходу «Тоттенхема» з групи вже не такі стовідсоткові.

Що варто побачити це гол Моурі, який нагадав, що артилерійська гармата є не тільки у Еріксена.

Харрі Кейн закинув в ЛЧ вже 15 голів. Швидше за цю позначку досягли тільки Руд ван Ністелрой і Роберто Сольдадо.

 

«Атлетіко» - «Ювентус» (2:2)

Гол: Савич 70 ', Еррера 90' - Куадрадо 48 ', Матюїді 65'

Битва сьогодення і майбутнього португальського футболу завершилася внічию. Кріштіану нічого гольового не зробив, Феліш теж. 3 очка котилися в Турин, але Еррера в компенсований час відправив «Локомотив» на одноосібне перше місце.

Варто відзначити чумову кулю в дев'ятку від Куадрадо.

 

«Байєр» - «Локомотив» (1: 2)

Голи: Хеведес (автогол) 25 '- Крихов'як 16', Баринов 37 '

«Локомотив», який перед матчем залишився без Олексій Андрійович Міранчук, раптово взбрикнул голом Крихов'як після страшного привозу Бейлі. Потім Хеведес повернув німцям подарунок своїм автоголом. Пізніше і Баринов забив і теж після помилки, але тепер голкіпера.

 

«Баварія» - «Црвена Звезда» (3: 0)

Голи: Коман 34 ', Левандовський 80', Мюллер 90 + 1 '

Від зустрічі «Баварії» і «Црвени Звєзди» всі чекали розгрому. А чого ще можна чекати від матчу з коефіцієнтами 1,03 на 36,00?

Що потрібно побачити - це перший і точно не останній гол Левандовського в цій Лізі чемпіонів.

 

«Динамо» (Загреб) - «Аталанта» (4: 0)

Голи: Леовац 10 ', Орсіч 31', 42 ', 68'

Досвідчені в єврокубках хорвати почали домашній матч швидким і злегка карикатурним голом а Бергамаскі не знайшли нічого кращого, ніж пустити в першому таймі ще двічі. Потім Орсіч забив їм ще й оформив хет-трик. Здається, це найгірший дебют в ЛЧ в історії.

 

«ПСЖ» - «Реал» (3: 0)

Голи: Ді Марія 14', 33', Менье 90 + 1'

«ПСЖ» без Мбаппе, Неймара і навіть Кавані проти «Реала» з Азаром і Хамеса в старті - це не зовсім те, чого очікували фанати при розподілі груп. Але парижани навіть з усіченим складом настукали мадридцям по повній - Куртуа знову пустив у ближній, а Ді Марія просто геній. А що буде, коли повернуться лідери...

 

«Шахтар» - «Манчестер Сіті» (0: 3)

Голи: Марез 24 ', Гюндоган 38', Жезус 76 '

Після принизливої ​​поразки від «Норвіча», здається, кожен з «городян» сказав, що «Шахтар» винесуть вперед ногами. Ну, винесли. Агуеро і Бернарду, до речі, в основі не вийшли.

У Кевіна де Брёйне 9 ассистов в ЛЧ з сезону-2017/18. Більше тільки у Мілнера (10), хоча бельгієць майже повністю минулий сезон пропустив, повідомляє Euro Sport.

Спорт, 19.09.2019 09:42