Фото: росЗМІ

Розвідка Канади повідомила про серйозну проблему росіян на фронті

Російські загарбники стикнулися із серйозним дефіцитом боєприпасів на фронті в Україні. Одна з причин — точні удари ЗСУ по складах ворога.

Про це повідомила розвідка Канади.

"Російська дезінформація часто проектує російські операційні складнощі на українську сторону. У російських сил в Україні, ймовірно, виникають власні проблеми з постачанням боєприпасів", — йдеться в повідомленні.

До того ж, за даними канадських розвідників, "українські сили продовжують завдавати великих втрат російським підрозділам, які наступають, особливо довкола міст Бахмут та Вугледар". Відтак, через виникнення проблем, РФ вимушена просити про допомогу у своїх партнерів.

"Росія зіткнулася із власними серйозними проблемами з боєприпасами під час війни та звернулася до небагатьох іноземних партнерів для підтримки запасів деяких типів боєприпасів", — зауважили розвідники.

Нагадаємо, за даними американського Інституту вивчення війни, російські окупанти почали масштабний наступ на Луганщині. Однак ЗСУ не дають їм досягти значних успіхів. Військові експерти стверджують, що РФ повернула собі ініціативу й розпочала велику наступальну операцію в Луганській області. Зокрема, зросли темпи бойових дій вздовж лінії Сватове-Кремінна на заході Луганщини.

Також розвідка Британії заявила про "тактичні успіхи" РФ на двох ключових ділянках фронту.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.02.2023 11:12