Фото: РИА Новости

Розвідка Британії заявила про "тактичні успіхи" РФ на двох ключових ділянках

Російська окупаційна армія продовжує спроби наступу на Донецькому оперативному напрямку. Зафіксовано тактичні успіхи на двох ключових ділянках.

Про це йдеться у зведенні розвідки Великої Британії.

Починаючи з 7 лютого, рашистам вдалося просунутися на 2-3 км на північній околиці міста Бахмут на Донбасі. Зокрема, вони взяли під свій контроль місцевість біля головної траси М-03, яка веде до міста. Окупанти дедалі ближче підступаються до Бахмута.

"Російські війська, ймовірно, бігли та кинули щонайменше 30 практично неушкоджених бронетранспортерів в одному інциденті після невдалого штурму", — зазначають у Міноборони Великої Британії.

Також відомо, що ПВК "Вагнера" обійшли західну околицю міста Вугледар. Проте, зазнали великих втрат, оскільки тут діяли недосвідчені підрозділи.

Зведення Міноборони ВБ

Нагадаємо, за даними американського Інституту вивчення війни, російські окупанти почали масштабний наступ на Луганщині. Однак ЗСУ не дають їм досягти значних успіхів. Військові експерти стверджують, що РФ повернула собі ініціативу й розпочала велику наступальну операцію в Луганській області. Зокрема, зросли темпи бойових дій вздовж лінії Сватове-Кремінна на заході Луганщини.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.02.2023 12:10