Фото: ДСНС Львівщини

Рятувальники показали вражаючі фото з затопленої Львівщини

На Львівщині через негоду затопило селище Східниця, пошкоджено п'ять мостів і 100 житлових будинків. Жертв і постраждалих немає.

Про це повідомляє прес-служба головного управління ДСНС у Львівській області.

В селі Східниця Дрогобицького району річка Східничанка вийшла з берегів та відбулося підтоплення шість вулиць, близько 100 житлових будинків, десять готелів, 11 магазинів, пошкоджено п'ять місцевих мостів, затоплено 15 автомобілів.

"Підрозділами ДСНС з підтоплених територій врятовано 45 осіб (з них вісім дітей), надано допомогу у транспортуванні однієї особи. Проведено відкачку води з 16 домогосподарств. До робіт з ліквідації наслідків стихійного лиха залучалось від ДСНС 91 особа та 18 одиниць спецтехніки у тому числі два снігоболотоходи "Богун" та десять плавзасобів", — йдеться в повідомленні.

У Стрийському районі, у населених пунктах Підгородці та Урич, підмило дорожнє полотно, у найбільш небезпечному місці рух перекрили.

Нагадаємо, у суботу, 10 червня, у Києві внаслідок зливи сталося підтоплення ділянок доріг на кількох вулицях. Зазначається, що надзвичайних подій через зливу не трапилось.

За прогнозами синоптиків, в Україні літо 2023 року буде з рекордними температурами. "Гарне літо" в Україну прийде з другої половини червня. Цього ж місяця в країні очікуються найсильніші дощі та грози

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 11.06.2023 12:47