Саакашвілі відмовляється підписувати адмінпротокол - ДПСУ

12 ВЕРЕСНЯ 2017 10:14

Міхаїл Саакашвілі відмовився підписувати документи про факт незаконного перетинання Державного кордону пропуску та заявив, що не збирається цього робити, інформує TrueUA.

«Державна прикордонна служба намагається повідомити Міхаїлу Саакашвілі про факт незаконного порушення ним Державного кордону України. А його оточення блокує прикордонний наряд, чинить спротив законним діям правоохоронних органів та не дозволяє прикордонникам виконати свої обв’язки, що тягне за собою іншу, вже кримінальну відповідальність», – йдеться на сайті ДПСУ.

Також зазначається, що після організованого Міхаїлом Саакашвілі та окремими Народними депутатами факту незаконного масово перетину державного кордону України у пункті пропуску «Шегині», Державна прикордонна служба України звернулася до усіх, хто незаконно перетнув кордон з проханням повернутися до пункту пропуску «Шегині», юридично оформити факт перетину кордону та дати можливість прикордонникам оформити необхідні адміністративно-процесуальні документи. Лише впродовж учорашнього дня до пункту пропуску прибули 14 громадян України та інших держав для вирішення цього питання. 

Суспільство, 12.09.2017 10:14