Фото: скріншот з відео

Санкційний список та нова традиція поваги: головне зі звернення Зеленського

Президент Володимир Зеленський опублікував традиційне вечірнє звернення до українців. Глава держави розповів про засідання Ставки та важливі рішення Ради національної безпеки й оборони.

Текст звернення з'явився у Telegram президента.

Володимир Зеленський наголосив, що п'ятниця стала дуже насиченим днем. Глава держави акцентував на проведеній роботі.

"Перше — Ставка. Основна увага — боям за Авдіївку і Бахмут, за Луганщину, за кожен із тих напрямків, де ворог намагається зламати оборону всієї України. Друге — апарат РНБО разом з урядом, разом із міністерствами готує новий потужний санкційний список осіб, які працюють на агресію, — вони будуть заблоковані", — зазначив він.

Також Зеленський повідомив, що провів тривалу нараду щодо енергетики, зокрема розвитку й захисту української енергосистеми за будь-яких умов.

До того ж очільник держави підписав кілька указів про відзначення державними нагородами наших воїнів — 771 бійця.

"Загалом за час повномасштабної війни більше ніж 43,5 тисячі наших захисників і захисниць відзначені державними нагородами", — сказав глава держави.

Президент також подякував усім, хто боронить державу.

"І вітаю всіх, хто сьогодні святкує Благовіщення! Молимося за перемогу наших воїнів і порятунок усіх наших людей від зла окупації!" — додав Зеленський.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський заявив, що Україна обов'язково поверне Кримський півострів, який у 2014 році анексувала Російська Федерація. Ця тема є безальтернативною метою нашої держави.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 07.04.2023 23:10