СБУ викрила мережу інформаторів терористичної організації «ДНР» (ВІДЕО)

26 ВЕРЕСНЯ 2017 10:33

Співробітники Служби безпеки України викрили у Волноваському районі Донеччини мережу інформаторів терористичної організації «ДНР», інформує TrueUA.

Зазначається, що уродженець Волноваського району у 2014 році приєднався до одного з незаконних збройних формувань терористичної організації «ДНР». Протягом 2016-2017 років бойовик залучив до співробітництва як інформаторів декількох місцевих жителів рідного району, які залишилися на території підконтрольній українській владі.

«Інформатори, за вказівкою бойовика, збирали дані про переміщення, дислокацію військової техніки та підрозділів сил антитерористичної операції поблизу лінії розмежування і телефоном передавали інформацію терористам. Співробітники спецслужби задокументували, що координати, які передавали зловмисники, використовувалися бандугрупованнями для обстрілів позицій Збройних Сил України», – йдеться на сайті СБУ.

Оперативники СБ України затримали двох активних учасників інформаторської мережі за місцем їх проживання, стосовно решти зловмисників тривають відповідні процесуальні дії.

Відео, 26.09.2017 10:33