Фото: ілюстративне Джерело: "Слово і діло"

Школярі Полтавщини два дні навчатимуться дистанційно через загрозу обстрілів

Навчальним закладам Полтавської області рекомендують перейти на дистанційне навчання 22 та 23 лютого. Це пов'язано з загрозою російських обстрілів перед другою річницею повномасштабної війни.

Про це повідомили у Полтавській міській раді.

"Департамент освіти Полтавської міської ради рекомендує закладам загальної середньої освіти перейти на дистанційне навчання 22 та 23 лютого 2024 року", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що заклади дошкільної освіти працюватимуть у черговому режимі. Після опитування батьків визначать, як будуть працювати дитячі садочки та скільки буде необхідних груп для дітей у ці дні. Увечері 21 лютого батьків дошкільнят сповістять про графік роботи закладів.

"Остаточне рішення про форму навчання приймають керівники навчальних закладів", — додали в міськраді.

Своєю чергою директорка Департаменту освіти міської ради Жанна Каплоух заявила "Суспільному", що до місцевої влади зверталися батьки школярів через безпекову ситуацію в області. Тому, за її словами, Департамент освіти рекомендує закладам перейти на дистанційне навчання на два дні ― 22 та 23 лютого. 

Нагадаємо, навчальний рік в Україні триватиме до 28 червня 2024 року. Таке рішення ухвалили, щоби діти отримали всі знання, які могли пропустити через повітряні тривоги або блекаути.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.02.2024 15:26