Фото: росЗМІ

Шойгу раптом заговорив про переговори для вирішення "української кризи"

Міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу раптом заговорив про переговори. Він заявив, що Росія готова до політичних дискусій щодо "постконфліктного врегулювання української кризи та подальшого співіснування із Заходом".

Про це повідомляють російські ЗМІ.

За його словами, важливо забезпечити "рівноправні відносини між усіма ядерними державами — постійними членами Ради безпеки ООН, які несуть особливу відповідальність за підтримку миру та глобальної стабільності".

"На випадок створення необхідних умов зберігаємо готовність до політичних дискусій на реалістичних засадах — як щодо постконфліктного врегулювання української кризи, так і за параметрами подальшого співіснування із Заходом в цілому. Щоб сформувати справедливий, багатополярний світопорядок, потрібно оновити архітектуру міжнародної безпеки, надати їй більшої стійкості. Для цього необхідно поєднати зусилля всіх зацікавлених країн", — сказав Шойгу.

Нагадаємо, раніше міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу просував фейкову інформацію про російську протиповітряну оборону. Вона нібито збила 24 українських літаків за п'ять днів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.10.2023 21:04