Фото: Офіс президента

Ситуація на фронті та ефективність дронів: Зеленський провів низку важливих нарад

Президент Володимир Зеленський у середу, 20 грудня, провів селектор із військовими та нараду з прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем і міністром оборони Рустемом Умєровим.

Про це гарант розповів під час відеозвернення.

"Селектор. Окрема розмова по дронах — те, що на складах, і те, що потрібно на передовій. Логістика буде швидшою. Працюємо і над тим, щоб ефективність застосування дронів, зокрема FPV, стала вищою по всіх напрямках. Це очевидний пріоритет держави і цілком конкретний спосіб берегти життя наших воїнів", — заявив президент у вечірньому відеозверненні.

Зеленський також повідомив, що під час наради була доповідь військових щодо ситуації на фронті, доповідь ГУР щодо планів противника та протидії їм, а також доповідь Служби зовнішньої розвідки України про тенденції найближчого часу, "важливі наші операції, які ми готуємо".

Кріс того, очільник держави вдень провів наради із прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем і міністром оборони Рустемом Умєровим.

"Дуже важливе питання комунікації щодо війни, нашої оборони, загалом фронту. Доступ на фронт журналістів. Зміни підготовлені — інформації про фронт має бути більше. Вдячний усім, хто розуміє важливість цього й допомагає тримати нашу оборону, наші оборонні потреби у фокусі уваги у світі. Провів також і нараду з міністром стратегічних галузей промисловості. Він координує роботу всієї команди, яка займається системою укриттів, їхньої готовності. За грудень хороші результати", — сказав Зеленський.

Нагадаємо, 19 грудня президент Володимир Зеленський провів прес-конференцію за підсумками 2023 року. Зокрема, гарант розповів про мобілізацію, ситуацію на фронті та міжнародну підтримку України. Крім того, гарант не оминув і теми вступу України до ЄС та НАТО, а також розповів про боротьбу з корупцією. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.12.2023 22:34