Фото: ukrmilitary.com

Скандали із працівниками ТЦК: у Міноборони обіцяють реагувати на кожен інцидент

Останнім часом в Україні фіксують інформацію про окремі випадки негідної поведінки військовослужбовців зі складу територіальних центрів комплектування стосовно громадян України. У межах перевірки роботи ТЦК та СП в усіх регіонах України готові реагувати на кожний подібний інцидент.

Про це заявив перший заступник міністра оборони України Олександр Павлюк.

Він наголосив, що усі випадки, які ганьблять звання військовослужбовця Збройних сил України, офіцера, не будуть залишені без жорсткої реакції.

"По кожній подібній ситуації буде проведено службові розслідування, а винні — притягнені до суворої відповідальності згідно з чинним законодавством", — заявив Павлюк.

Посадовець попросив  громадян, які стикалися з проблемами у взаємодії з уповноваженими особами ТЦК та СП, надсилати відомості щодо таких випадків за цими контактами:

  • за номером 0 800 31 01 79;
  • на електронну пошту tckreport@gmail.com;
  • на чат-бот в телеграм: https://t.me/tck_report_bot.

Нагадаємо, у Хмельницькій області розгорівся скандал за участі співробітників територіального центру комплектування. Працівники ТЦК зайшли до будинку місцевого жителя, намагаючись вручити повістку чоловіку. Суперечка переросла у погрози. Мовляв, військовозобов'язаний якимось чином може "зламати ногу і голову", коли їхатиме на мотоциклі. 

Також ми писали, що в Ужгороді чоловік жорстоко побив жінку. Нападником виявився старший офіцер Закарпатського територіального центру комплектування. У травмпункті міської лікарні у неї зафіксували забій м'яких тканини голови та забій нижньої щелепи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.07.2023 11:06