Фото: ukranews.com

Скандальна поїздка Тищенка до Таїланду: з’явилися цікаві подробиці

Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко був відсутній у парламенті вже 12 січня. Якщо вірити даним, опублікованим на сайті Верховної Ради України, починаючи з цього дня, він не брав участь у голосуванні.

Цікаво,  що Тищенко перебуває у Таїланді та навіть має намір 27 січня зустрітися в посольстві з українцями, котрі мешкають у цій країні. Про свій виїзд за кордон він публічно не повідомляв, тож коли саме покинув Україну – невідомо.

Відомо, що подружжя Тищенка та Барановської — великі прихильники мандрівок. В інтерв’ю Каті Осадчій з приводу чергової поїздки в Туреччину Алла розповідала, що інколи компанія, якою вони рушають у подорож складає до 30 осіб. "Це такий справжній серіал "Свати", — пожартувала в ефірі Алла.

Судячи з дописів Алли Барановської в Інстаграм, подружжя подорожувало Таїландом у 2017, 2018 та 2019 році. В останній раз вони пробули там три місяці.

Нагадаємо, 26 січня з'явилася інформація, що Микола Тищенко запланував у Бангкоку зустріч з українською громадою. У мережі обурилися таким рішенням, адже народні депутати та інші чиновники зможуть покидати територію країни під час воєнного стану виключно у службові відрядження.

Також раніше повідомлялось, що народного депутата Миколу Тищенка звільнено з посади заступника голови фракції "Слуга народу". Також його виключили з партії "Слуга народу". Виключення його з однойменної фракції відбудеться найближчим часом

Політика, 26.01.2023 22:01