Фото: Telegram Ганни Маляр

Скільки російська армія втратила солдатів минулого тижня: Маляр оприлюднила приголомшливі цифри

Російські загарбники втратили близько чотирьох тисяч солдатів минулого тижня. Такий стан справ у ворожій армії найбільше демотивує ворога.

Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

"По перехопленнях, по тому, як російські окупанти здаються в полон та інших фактах ми розуміємо, що певна деморалізація військ ворога відбувається", — наголосила вона.

За словами Маляр, окупанти ведуть несправедливу, загарбницьку війну, і далеко не всі хочуть помирати за те, що робить їхня влада. З іншого боку, не варто розслаблятися в цій ситуації, тому що росіян до цієї війни готували заздалегідь, а не зараз. 

"І їхні базові переконання, скажімо, що це їхня територія, а не наша, і вони вважають її Росією — це один з елементів пропаганди, який їх внутрішньо підтримує. Їм це пояснювали зі школи, тому цей момент не треба забувати. І ключове з точки зору нас, ключова протидія — це близько чотирьох тисяч ліквідованих окупантів минулого тижня (поранені та вбиті) — той фактор, що найбільше їх демотивує", — додала заступниця міністра оборони.

Нагадаємо, Збройні сили України досягли успіху у селі Андріївка поблизу Бахмута. Наразі триває закріплення результатів зі звільнення населеного пункту. За словами командира роти 92-ї окремої механізованої бригади Юрія Федоренка, ворог зазнає дуже суттєвих втрат в особовому складі та у військовій техніці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.09.2023 20:33