Фото: Генштаб ЗСУ

"Триває закріплення результатів з деокупації": військові повідомили про успіх поблизу Бахмута

Збройні сили України досягли успіху у селі Андріївка поблизу Бахмута. Наразі триває закріплення результатів зі звільнення населеного пункту.

Таку заяву у вівторок, 12 вересня, зробив командир роти 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко. За його словами, ворог зазнає дуже суттєвих втрат в особовому складі та у військовій техніці. Федоренко також зауважив — неправильно казати, що ворог відійшов. Українські воїни вибивають окупантів з кожної посадки, з кожного метра і з кожного населеного пункту.

Щодо Андріївки, то, за словами Федоренка, тут зараз іде закріплення результатів із деокупації.

"Відповідно, як тільки результату буде досягнуто, буде заява і Генерального штабу", — сказав військовий.

Мапа DeepState

Щодо ситуації у селі Кліщіївка, яка розташована біля Андріївки, то Федоренко також закликав чекати офіційної інформації.

"Єдине скажу, що, як безпосередній учасник цих боїв: у нас успіхи є", — додав Федоренко.

Нагадаємо, речник Генерального штабу Андрій Ковальов повідомив, що українські військові мають успіхи південніше та південно-східніше Роботиного Запорізької області. Бійці Збройних сил України продовжують рух на Мелітопольському напрямку. За його словами, на цьому відтинку Сили оборони продовжують наступальну операцію та завдають російським окупаційним військам значних втрат у живій силі та техніці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.09.2023 19:29