Фото: "Уніан"

Скільки російських солдатів воюють на території України: відповідь ГУР

На території України перебуває понад 400 тисяч російських солдатів. Проте цього достатньо лише для операцій на окремих ділянках фронту.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телеканалу "Київ".

"Сил достатньо для окремих операцій на окремих ділянках фронту. І угрупування окупантів в Україні на тимчасово окупованих територіях, нагадуємо, це понад 400 тисяч російських військовослужбовців. І, звісно, це чимала кількість особового складу", — заявив він.

За словами Юсова, на території України перебуває велика кількість ворожого озброєння. При цьому нову зброю росіяни розконсервують та постачають на фронт.

Також представник ГУР заявив, що у РФ продовжується мобілізація, яка тривала протягом літа.

"Про повторення сценарію, який був у лютому 22 року, не йдеться. Але на окремих ділянках - так, ворог і далі намагатиметься проводити окремі наступальні операції", — додав Юсов.

Нагадаємо, за даними британської розвідки, втрати російських окупантів у війні проти України збільшилися на 90%. Це є наслідком численних штурмів Авдіївки ворожою армією.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.10.2023 22:06