Фото: ДСНС

Скільки ще людей може перебувати під завалами будинку в Одесі: заява ОВА

В Одесі під завалами зруйнованого будинку можуть перебувати ще 11 людей, в тому числі діти. Рятувальна операція у місті продовжується після російської атаки "шахедами".

Про це в ефірі телемарафону повідомив глава Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

"Рятувальна операція не зупиняється ні на секунду. Станом на зараз 11 людей можуть лишатися під завалами. Рятувальники буквально по цеглині розбирають зруйнований російським дроном будинок", — заявив посадовець.

Олег Кіпер також повідомив, що дитині, тіло якої витягнули з-під завалів, завтра мало виповнитися три роки.

Нагадаємо, в ніч на 2 березня російська армія завдала удару "шахедами" по Одесі. Внаслідок атаки терористів зруйновано дев'ятиповерхівку. Рятувальники продовжують діставати тіла з-під завалів.

Також у ніч на суботу, 2 березня, у Харкові під час повітряної тривоги лунали вибухи. Перед тим в командуванні Повітряних сил Збройних сил України попереджали про фіксацію руху ворожих ударних дронів типу "Шахед" у напрямку міста. Згодом мер Харкова Ігор Терехов повідомив про "приліт" в одному з районів міста.

Вже зранку, 2 березня, російські загарбники завдали артилерійського удару по населеному пункту Станіславської громади на Херсонщині. Внаслідок обстрілу загинув місцевий житель.

Раніше очільник Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що у звʼязку з людськими втратами, через російську дронову атаку, 3 березня в Одесі та області оголошено траур.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.03.2024 14:10