Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

У Харкові через обстріл дронами "приліт" й пожежа в одному з районів

У ніч на суботу, 2 березня, у Харкові під час повітряної тривоги лунали вибухи. Перед тим в командуванні Повітряних сил Збройних сил України попереджали про фіксацію руху ворожих ударних дронів типу "Шахед" у напрямку міста.

О 23:47 військові поінформували, що дві групи ударних безпілотників у цій області продовжували курс на Харків та Чугуїв, а о 23:53 розповіли, що група безпілотників противника наближається до Харкова з Півночі.

Пізніше мер Харкова Ігор Терехов повідомив про "приліт" в одному з районів міста.

"На місці пожежа, у навколишніх будинках вибиті шибки. Відповідні служби зʼясовують, чи є постраждалі", — писав Терехов у своєму Telegram-каналі.

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, своєю чергою, додав, що у місті є загоряння двох авто внаслідок ворожої атаки дронів.

"Окупанти завдали ударів безпілотниками по місту Харків. На цю хвилину виявили загорання двох автомобілів", — повідомив він.

Чиновник вказав, що про постраждалих не повідомлялося. Водночас у кількох багатоповерхівках вибиті вікна, два авто згоріли вщент, є пошкодження гаражів.

"Ліквідація наслідків триває", — зазначив він.

Оновлено. Речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко повідомив, що "приліт" зафіксовано по території Шевченківського району міста. 

Нагадаємо, 1 березня війська країни-агресорки з безпілотника скинули снаряд на житловий будинок у селі Митрофанівка Куп'янського району Харківської області. Постраждала родина.

Також 28 лютого російські війська завдали удару керованими авіабомбами по місту Купʼянськ Харківської області. Внаслідок удару двоє осіб загинуло, одна людина дістала поранення. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.03.2024 01:26