Фото: Getty Images \ Global Images Ukraine

Росіяни атакують Україну "шахедами": де пролунали сирени

Ввечері 1 березня війська країни-агресорки випустили по Україні іранські дрони-камікадзе типу "Шахед". Сирени пролунали у східних регіонах.

Про це повідомили Повітряні сили Збройних сил України.

За даними військових, перша група ворожих дронів була зафіксована у Запорізькій області близько 21:58. Згодом безпілотники помітили на Дніпропетровщині. Вони рухалися у бік Дніпра.

Вже о 22:27 Повітряні сили попередили про пуск росіянами нових груп "шахедів". Зокрема, ворог запустив дрони із Запорізької області у напрямку Дніпропетровської. Військові додали, що безпілотники наближаються до Дніпра та Новомосковська.

А о 22:45 група "шахедів" була зафіксована на сході Дніпропетровщини та рухалася курсом на Харківщину.

Станом на 22:50 карта повітряних тривог має такий вигляд:

повітряна  тривога

Мапа з сайту alerts.in.ua

Оновлено 23:49

Група "шахедів" на Полтавщині — курсом на північний схід, у бік Сумщини. Ще дві групи "шахедів" на  Харківщині продовжують курс на Харків/Чугуїв.


Оновлено 23:20

Військові попередили, що група "шахедів" на Полтавщині  рухається у північно-західному  напрямку. Також інша група "шахедів" на  Харківщині — курсом на Харків/Чугуїв.

Нагадаємо, 1 березня війська країни-агресорки з безпілотника скинули снаряд на житловий будинок у селі Митрофанівка Куп'янського району Харківської області. Постраждала родина.

Також 28 лютого російські війська завдали удару керованими авіабомбами по місту Купʼянськ Харківської області. Внаслідок удару двоє осіб загинуло, одна людина дістала поранення. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.03.2024 22:51