Фото: Генштаб ЗСУ

Скільки українські воїни відбили ворожих атак за 24 квітня: зведення Генштабу

Збройні сили України продовжують давати гідну відсіч ворогу на найгарячіших напрямках фронту. Наші воїни протягом 24 квітня відбили понад 40 ворожих атак.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

За інформацією Генштабу, для надання медичної допомоги своїм пораненим, російські загарбники продовжують активно використовувати медичні заклади населених пунктів тимчасово окупованої Луганської області. Зокрема, у місті Хрустальний, окупанти розгорнули військовий шпиталь на території міської лікарні.

Атаки ЗСУ

Авіація Сил оборони за минулу добу завдала дев'ять ударів по районах зосередження особового складу і військової техніки окупантів, а також трьох ударів по зенітно-ракетних комплексах. Окрім того, наші захисники збили 10 ворожих БпЛА різних типів. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили зенітно-ракетний комплекс та дві станції радіоелектронної боротьби противника.

Атаки ворога

Минулої доби противник завдав шість ракетних та 62 авіаційних ударів, здійснив 70 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Ситуація на фронті

Основні зусилля ворог і далі зосереджує на веденні наступальних дій на Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Підрозділами сил оборони України протягом минулої доби було відбито 43 атаки противника на зазначених ділянках фронту. Найзапекліші бої тривають за Бахмут та Мар’їнку.

Нагадаємо, координатор стратегічної комунікації Ради з нацбезпеки США Джон Кірбі заявив, що російські військові з покращенням погодних умов можуть піти у наступ на кількох ділянках фронту в Україні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першим

Війна, 25.04.2023 07:27