Фото: Генштаб ЗСУ

Тривають запеклі бої: Генштаб назвав найгарячіші напрямки фронту

Російські окупанти продовжують вести наступальні дії на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках. 

Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

Найзапекліші бої продовжуються на Авдіївському та Бахмутському напрямках.

Російський агресор продовжує застосовувати звичну для нього тактику терору цивільного населення, обстрілює житлові квартали, а також об’єкти критичної інфраструктури.

До того ж ворог вживає заходів для поповнення втрат живої сили. Так, в одній із військових частин, що дислокується у Краснодарському краї, проводиться активна робота зі строковиками, щодо підписання ними контрактів. Військовослужбовцям, які погоджуються на підписання контрактів, прогнозують відрядження до України на серпень 2023 року.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала п'ять ударів по районах зосередження загарбників, а наші підрозділи ракетних військ і артилерії уразили склад боєприпасів, два зенітно-ракетних комплекси, радіолокаційну станцію та один інший важливий об’єкт противника.

Нагадаємо, 20 березня українські бійці ліквідували два російських розвідувальних безпілотники Supercam S350 у Миколаївській області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.03.2023 18:58