Фото: "Слуга народу"

Тищенка виключили з партії "Слуга народу", готується вигнання з фракції

Народного депутата Миколу Тищенка звільнено з посади заступника голови фракції "Слуга народу". Також його виключили з партії "Слуга народу". Виключення його з однойменної фракції відбудеться найближчим часом.

Про це повідомила речниця партії Юлія Палійчук.

"Миколу Тищенка звільнено з посади заступника голови фракції "Слуга народу". Засідання фракції відбудеться найближчим часом", — написала вона у Telegram.

Голова фракції Давид Арахамія різко відреагував на поїздку Тищенка до Таїланду під час повномасштабної війни.

Він заявив, що фракція скликає термінове засідання, щоб виключити його зі складу.

"Звертаюся до Олени Шуляк з проханням виключити його з партії "Слуга народу". Впевнений, нікому не потрібно пояснювати, за що. Сподіваюся, після цього до всіх остаточно дійде, у чому полягає робота депутата воюючої країни", — повідомив Арахамія.

Очільниця партії "Слуга народу" Олена Шуляк повідомила, що Тищенка виключили з партії.

"Керуючись положеннями п.9.1.22 статті 9 Статуту Партії "Слуга народу", ухвалила рішення про виключення народного депутата Миколи Тищенка з Партії", — повідомила вона.

Нагадаємо, 26 січня з'явилася інформація, що Микола Тищенко запланував у Бангкоці зустріч з українською громадою. У мережі обурилися таким рішенням, адже народні депутати та інші чиновники зможуть покидати територію країни під час воєнного стану виключно у службові відрядження.

Політика, 26.01.2023 16:27