Сьогодні в Кам'янці-Подільському попрощаються з 20-річним українським воїном ДОБРОШИНСЬКИМ

03 СЕРПНЯ 2017 13:00

«Хмельниччина в жалобі... 3 серпня в Кам'янці-Подільському проведуть в останню путь ще одного з найкращих молодих воїнів, якого забрала в нас ця підла війна. 20-річний Ростислав ДОБРОШИНСЬКИЙ загинув на Донбасі від кулі ворожого снайпера. Сталося це близько 19-ї години 1 серпня біля с. Новозванівка (Попаснянський район, Луганська область).   Тіло Героя зустрічатимуть орієнтовно з 10-14 год. (час прибуття кортежу уточнюють). Прощання відбудеться в Будинку Офіцерів. Поховають Ростислава в п'ятницю 4 серпня на Алеї Слави», - написала вона. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на Цензор.net.ua  

«Ростислав Доброшинський (позивний «Добрий») народився 27 жовтня 1996 року в м. Кам'янець-Подільський. Там же минуло і все його коротке молоде життя. Хлопець виріс справжнім патріотом, одним із тих, для кого слова про любов до Батьківщини не порожній звук. Коли йому виповнилося 19, Ростислав Доброшинський пішов добровольцем на військову службу. Більш ніж півтора року він боронив на сході Україну від російської навали. Воював у складі 8-го мотопіхотного батальйону «Поділля» 10-ї ОГШБр.  

Ростик був товариським, добрим і веселим, завжди усміхнений, не раз дивився в очі смерті, але не розучився радіти життю. Він наче випромінював навколо себе позитив і світло. Дуже цінував дружбу, і сам був хорошим надійним другом, завжди готовим підтримати і прийти на допомогу. З одного боку в ньому жив ще зовсім юний хлопчик, що любив смаколики і футбол, а з іншого - справжній чоловік і мужній боєць.

Сьогодні Героя везуть додому, в останні обійми до мами та бабусі...  

Він пішов, але залишив по собі світлі і добрі спомини в серцях усіх, хто його знав. Я хочу, щоб ви теж запам'ятали його таким - з осяйною посмішкою на обличчі. Низький уклін тобі, воїне Ростислав ДОБРОШИНСЬКИЙ. Вічна і світла пам'ять Герою! Щирі співчуття рідним та близьким», - розповіла волонтер.

 

Суспільство, 03.08.2017 13:00