Фото: facebook.com/ivo.bobul.94

Співак Іво Бобул судиться із журналісткою, яка назвала його сексистом

Український артист Іво Бобул подав на журналістку Емму Антонюк до суду. Нещодавно він потрапив у скандал, коли під час запису інтерв'ю на YouTube-проекті "Це ніхто не буде дивитися" заявив, що всі жінки меркантильні, тому вони "стрибають по ліжках у пошуках принца". У мережі на тлі таких заяв розгорівся скандал: його прозвали сексистом. Сам артист намагався виправдатися: він заявив, що не давав Еммі дозволу на публікацію цього інтерв'ю.

У новому інтерв'ю з ЖВЛ Іво Бобул він сказав, що з Антонюк після того випадку вів комунікацію виключно через юристів. За його словами, він вирішив подати до суду на журналістку, оскільки та опублікувала без його дозволу частину зі скандальною заявою. Сама Антонюк заперечує, що Бобул просив її не публікувати відео. 

"Я скільки інтерв'ю давав за своє життя, але такого у мене не було. Я їй казав: "Не давай це в ефір без мого дозволу". Я подав до суду через те, що вона не мала права без мого дозволу виставляти це. Потрібно все-таки мати якусь честь. З вовками я по-вовчому, з людьми — по-людськи", — сказав Іво Бобул.

Скандал з Іво Бобулом та Еммою Антонюк: що відомо

В інтерв'ю YouTube-проекту "Це ніхто не буде дивитися" музикант сказав: "Якщо жінка мізки тобі виносить, як до неї можна ставитися? Жінки зараз розпещені. Дуже багато чого хочуть від чоловіків. Я дивлюся на це все і мені просто шкода стає чоловіків. Сьогодні у неї один, через пару років інший, і так скаче по ліжках, шукає принца. Треба поважати чоловіків. Нам теж важко"

Також Бобул перейшов на особистості, дорікнувши Антонюк в тому, що у неї немає чоловіка і дітей, що журналістка назвала "сексистською маячнею". Після цього артист покинув інтерв'ю.

Повна версія інтерв'ю Іво Бобула та Емми Антонюк:

Нагадаємо, на "Євробаченні-2023" розгорівся скандал за участю української співачки Анжеліки Рудницької. Артистка назвала коментатора шоу "Щоденники "Євробачення 2023" трансвеститом. Пост стосувався травесті-діви Монро.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 16.05.2023 00:47