На фото: поліцейські Олег Репенецький, Олег Васильчук та Владислав Дрозда. Джерело: поліція Хмельницької області

Стрибнув з мосту та побіг до урвища: на Хмельниччині врятували чоловіка, який двічі намагався вкоротити собі віку

У Кам'янці-Подільському, що у Хмельницькій області, поліцейські спільно з небайдужими людьми врятували 23-річного чоловіка, який намагався вкоротити собі віку. Молодик спочатку стрибнув з мосту, а потім побіг до урвища.

Про це повідомляє прес-служба поліції Хмельницької області.

"Заплутавшись у своїх проблемах, молодий чоловік випив зайвого і вирішив вкоротити собі віку. Та після стрибка з мосту його врятували місцеві жителі. Тоді молодик побіг до урвища, звідки його зняли вже працівники поліції. Отямившись, чоловік усвідомив помилковість своїх дій і подякував поліцейським за порятунок", — йдеться у повідомленні.

Днями до правоохоронців зателефонували місцеві мешканці та повідомили, що невідомий чоловік намагається скоїти самогубство. Молодик стрибнув з мосту в річку, проте його врятували 16-річний Владислав Дрозда разом зі своїм батьком, які відпочивали неподалік. Вони й повідомили правоохоронців про те, що чоловік побіг до урвища.

"На місце виїхав найближчий екіпаж поліції охорони. Олег Репенецький та Олег Васильчук розшукали молодого чоловіка на закинутому господарстві — він сидів на краю урвища", — зазначають правоохоронці.

Правоохоронці відвернули увагу молодика та відтягнули його у безпечне місце. Коли чоловік прийшов до тями, то подякував правоохоронцям за те, що ті врятували йому життя. У поліції додають, що це вже другий випадок з початку цього місяця, коли випадкові свідки допомагають врятувати життя молодих громадян, які на якийсь момент втратили мотивацію до життя.

Нагадаємо, у червні на Закарпатті прикордонники врятували ухилянта, який впав з 12-метрової скелі. Чоловік планував незаконно потрапити до Румунії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 23.07.2024 09:21