Фото: ДПСУ

Впав із 12-метрової скелі: на Закарпатті прикордонники врятували ухилянта, який тікав горами до Румунії (фото)

На Закарпатті прикордонники врятували ухилянта, який впав з 12-метрової скелі. Чоловік планував незаконно потрапити до Румунії.

Про це повідомив прес-центр Державної прикордонної служби України.

Вказується, що 31-річний житель Херсонщини намагався незаконно перетнути кордон. Він самостійно проклав собі маршрут за онлайн картами та вирушив у гірську подорож. Після 15-годинного блукання, чоловік піднявся на скелю, з якої впав. Він скотився зі, щонайменше, 12-метрової висоти.

Отримавши інформацію про перебування у горах людини, яка потребує допомоги, прикордонники відділу "Ділове" Мукачівського загону спільно зі співробітниками ДСНС долучилися до порятунку. Вони негайно організували пошукові заходи, залучивши до них оператора БПЛА. Чоловіка швидко знайшли.

"До місця події прибули співробітники гірсько-рятувального Рахівського відділення ДСНС, які надали херсонцю першу допомогу та транспортували його до лікарні", — йдеться у повідомленні прикордонників. 

У Рахівський ЦРЛ "мандрівнику" встановлено діагноз. В ухилянта забій грудної клітки з вираженим больовим синдромом, закрита черепно-мозкова травма, забій черевної порожнини, масивне садно правої половини тулуба та живота тощо. Чоловік потребує стаціонарного лікування.

прикордонники врятували чоловіка на закарпатті

прикордонники врятували чоловіка на закарпатті

Фото: ДПСУ

Нагадаємо, 13 червня ввечері на Одещині прикордонники затримали вантажівку. В її причепі виявили 41 чоловіка, які таким чином намагалися доїхати до кордону з Молдовою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 14.06.2024 20:07