Фото ілюстративне. Джерело: росЗМІ

Стрілянина в аеропорту Кишинева: відомо про двох жертв

У п'ятницю, 30 червня, жертвами стрілянини в аеропорту Кишинева стали дві людини. Наразі не уточнюється, чи ці люди поранені, чи загинули. На місці події працюють відповідні державні органи, "щоб повернути ситуацію в нормальне русло".

Про це повідомило Міністерство внутрішніх справ Молдови. За даними ЗМІ, правоохоронцям вдалося знешкодити чоловіка, що влаштував стрілянину.

"Нападник отримав поранення, йому надають медичну допомогу", — пише видання News Maker.

Як повідомлялось, у Кишинівському аеропорту в п’ятницю вдень один із пасажирів-іноземців відкрив стрілянину, після чого роботу летовища призупинили, а пасажирів евакуювали. У зв'язку з інцидентом в аеропорту затримуються всі рейси, заплановані на 30 червня. Персонал і пасажирів аеропорту евакуювали з будівлі.

За даними ЗМІ, пасажир прибув рейсом із Туреччини. Відомо, що Молдова посилила контроль в аеропорту Кишинева у зв'язку з повномасштабною агресією проти України на тлі побоювань, що так до держави можуть потрапити проросійські агенти.

Нагадаємо, президентка Молдови Мая Санду запропонувала парламенту створити державне відомство для протидії дезінформації й російській пропаганді. Національний центр "Патріот" буде координувати та впроваджувати державу політику у сфері інформаційної безпеки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 30.06.2023 18:31