Петро Цигикал: створення нового регіонального управління дозволить підвищити ефективність діяльності прикордонних підрозділів (ВІДЕО)

20 ВЕРЕСНЯ 2017 13:29

Держприкордонслужба планує створити регіональне управління на базі окремого військового відділу «Краматорськ». Про це повідомляє TrueUA з посиланням на сторінку помічника Голови ДПСУ Олега Слободяна у Facebook.

Помічник Голови Держприкордонслужби повідомив, що перспективу створення регіональне управління на базі окремого військового відділу «Краматорськ», Голова Держприкордонслужби обговорив із Головою Донецької військово-цивільної адміністрації Павлом Жебрівським.

«Це дозволило б підвищити ефективність діяльності наших підрозділів в зоні АТО і рівень взаємодії із Збройними силами України та іншими правоохоронними органами», - наводяться у повідомлені слова очільника прикордонного відомства  Петра Цигикала.

Також Олег Слободян зазначив, що під час  робочої поїздки по підрозділах, що виконують завдання в зоні проведення АТО, Голова Державної прикордонної служби України генерал-лейтенант Петро Цигикал перевірив організацію служби на ділянці відповідальності Краматорського прикордонного загону.

«У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське» очільник прикордонного відомства перевірив службу прикордонних нарядів на лінії розмежування, проінспектував місця несення служби персоналу на контрольних постах першого рубежу, а також поспілкувався з подорожуючими громадянами», – написав він.

 

Відео, 20.09.2017 13:29