Фото: zp.tax.gov.ua

Суд заборонив жителю Житомирщини сідати за кермо на понад 56 років

У Рівненській області суд заборонив жителю Житомирської області керувати автомобілем на 56 років і 6 місяців.

Про це повідомила поліція Рівненщини.

Правоохоронці розповіли, що 29-річного українця зупинили у квітні цьогоріч. Поліцейські виявили у нього ознаки наркотичного сп’яніння, проте проходити огляд він відмовився. На чоловіка склали адміністративні матеріали. 

У ході слідства з'ясувалося, що чоловік від початку 2023 року та донині сім разів визнавався винним за керування транспортним засобом у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння. 

Зокрема, за останнє вчинене правопорушення суд призначив йому 15 діб адміністративного арешту з позбавленням права керувати транспортними засобами на 10 років. Однак суддя до цього терміну приєднав ще й невідбуті за попередніми судовими постановами строки позбавлення, що в сумі склало 56 років 6 місяців 14 днів.

"Постанова може бути оскаржена до Рівненського апеляційного суду протягом 10 днів з дня її винесення", — наголосили правоохоронці.

Нагадаємо, 26 червня у Деснянському районі столиці легковик збив дитину. Водій BMW здійснив наїзд на хлопчика, який переходив дорогу на нерегульованому пішохідному переході.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.06.2024 22:59