Суд зобов'язав екс-порноактрису виплатити Трампу 293 тисячі доларів США

12 ГРУДНЯ 2018 09:50

Суд Лос-Анджелеса зобов'язав колишню порно актрису Стефані Кліффорд (вона ж Стормі Деніелс), яка раніше звинуватила президента США Дональда Трампа в наклепі і розповсюдженні наклепів її відомостей, оплатити судові витрати адвокатів політика на суму понад 293 тисяч доларів.

Справа в тому, що федеральний суддя Джеймс Отеро порахував позов жінки повністю позбавленим підстав. В результаті вона була оштрафована на одну тисячу доларів за те, що даремно витратила час співробітників інстанції.

Крім того, адвокат президента США Чарльз Хардер підрахував, що його юридична фірма витратила на участь в даному розгляді понад 500 годин, а витрати склали 390 тисяч доларів. Юрист вимагав стягнути з Кліффорд подвійну суму витрат, щоб запобігти подачу подібних позовів, проте в підсумку порно актрису зобов'язали заплатити лише 75% витрат, передає телеканал CBS News.

Нагадаємо, що саме Стормі Деніелс повідомила про інтимний зв'язок з Дональдом Трампом, який нібито мав місце в 2016 році. Тоді незадовго до проведення виборів президента США екс-адвокат політика Майкл Коен заплатив жінці 130 тисяч доларів, щоб вона підписала угоду про нерозголошення цієї інформації.

Однак, пізніше Кліффорд подала позов з вимогою анулювати даний договір, а також звинуватила юриста і главу держави в поширенні компрометуючих відомостей.

Суспільство, 12.12.2018 09:50