Тайсон Ф'юрі й Олександр Усик. Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Супербій Усик — Ф'юрі: відомий боксер спрогнозував жахливий сценарій для британця

На думку колишнього боксера важкої та надважкої ваги Стіва Каннінгема, Олександр Усик переможе Тайсона Ф'юрі у бою за звання абсолютного чемпіона світу. Український боксер фізично виснажить британця.

Про це повідомляє World Boxing News. За словами Каннінгема, на цей момент Ф'юрі зайнятий боєм з Усиком, і Стів очікує, що навесні українець виграє всі титули у важкій вазі.

"Я думаю, що Джошуа проти Ф'юрі — це бій, який має відбутися. Хто виграє? Я не знаю, як складеться бій, якщо обидва бійці перебувають на піку своєї форми, адже у них чемпіонське мислення. Вони становитимуть один одному різні небезпеки", — сказав Каннінгем

Він вважає, що Усик переможе Ф'юрі рішенням суддів над Ф'юрі, або ж Ф'юрі дискваліфікують

"Ф'юрі доведеться нахилитися і лягти на Усика, щоб стомити його — як він зазвичай робить. Але я думаю, що рефері буде попереджений про це перед боєм [командою Усика], і Ф'юрі втратить очки", — додав Стів Каннінгем.

Бій Усик — Ф'юрі перенесено

Бій Усика та Ф’юрі мав відбутися 17 лютого, але через розсічення британця його відклали. Згодом з'явилась офіційна заява організаторів, що поєдинок між українським та британським боксером пройде 18 травня в Ер-Ріяді.

Раніше Ф'юрі зробив офіційну заяву щодо травми. Він перепросив у всіх причетних до організації бою і вболівальників, а також пообіцяв працювати над якомога швидшим поверненням у ринг.

Команда Усика стримано відреагувала на травму суперника. Оточення українця припустило екстрену організацію титульного бою для свого клієнта. Найімовірнішим опонентом на той час розглядався обов'язковий претендент на пояс IBF Філіп Хрговіч із Хорватії.

Своєю чергою хорватський супертяж Агрон Смакічі відреагував на інцидент, який стався під час спарингу з чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі, в якому британець отримав розсічення. Він запевняє, що удар був у межах правил.

Нагадаємо, британський супертяж Ентоні Джошуа після яскравої перемоги над екс-чемпіоном UFC Френсісом Нганну хоче провести бій за звання абсолютного чемпіона світу. Одним із потенційних його суперників може стати чемпіон з України Олександр Усик.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 01.04.2024 21:56