Фото: Instagram Усика

"Фанати хочуть побачити одного чемпіона": Усик зробив рішучу заяву (відео)

Український боксер Олександр Усик, який є чемпіоном WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, переконаний, що фанати боксу дочекаються моменту, коли у найпрестижнішому дивізіоні буде один чемпіон світу.

Таку заяву він зробив у своєму Instagram.

Усик, зокрема, наголосив, що тільки поєдинком за звання абсолютного можна залишитися в історії боксу.

"Я думаю, що так. Тому що багато десятків років не було такого. Багато фанатів боксу чекають цього. Вони хочуть це побачити, вони хочуть побачити одного чемпіона, не чотирьох, не двох, не трьох. І я їх розумію. Думаю, що вони дочекаються", — заявив Усик.

Варто зазначити, що бій Усика та Ф’юрі мав відбутися 17 лютого, але через розсічення британця його відклали. Згодом з'явилась офіційна заява організаторів, що поєдинок між українським та британським боксером пройде 18 травня в Ер-Ріяді.

Раніше Ф'юрі зробив офіційну заяву щодо травми. Він попросив вибачення у всіх причетних до організації бою і вболівальників, а також пообіцяв працювати над якомога швидшим поверненням у ринг.

Команда Усика стримано відреагувала на травму суперника. Оточення українця припустило екстрену організацію титульного бою для свого клієнта. Найвірогідніший опонент — обов'язковий претендент на пояс IBF Філіп Хрговіч із Хорватії.

Своєю чергою хорватський супертяж Агрон Смакічі відреагував на інцидент, який стався під час спарингу з чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі, в якому британець отримав розсічення. Він запевняє, що удар був у межах правил.

Нагадаємо, що 1 лютого в мережі з’явилося промо-відео до бою за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі. У ролику українець і британець постають в образі героїв вестерну, гладіаторів, піратів і анімаційних героїв.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 04.02.2024 22:10