Тайсон Ф'юрі й Олександр Усик. Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Двобій ковбоїв та піратів: з'явилось епічне промо бою Усик — Ф'юрі (відео)

Оприлюднено промовідео до бою за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі. У ролику українець та британець постають в образі героїв вестерну, гладіаторів, піратів та анімаційних героїв.

Відповідне відео оприлюднено в Youtube-каналі Usyk17.

У західних ЗМІ вже з'явилась реакція на яскраве промо. Там очікують, що бій Усика проти Ф'юрі буде схожим на оприлюднене відео, то "це буде грандіозним видовищем".

Усик — Ф’юрі: про що йдеться у промо

Трейлер до майбутнього бою знятий у голлівудському стилі: спершу Усик та Ф'юрі зустрічаються на Дикому Заході, куди Усик приїжджає на коні, а Ф’юрі сидить у цирульника. Згодом їх "відправляють" на гладіаторську арену та у відкрите море, в образі піратів, що є відсиланням до фільму Пірати Карибського моря.

На цьому яскраве протистояння боксерів не закінчується: далі їхнє суперництво переноситься у мультфільми-манга, а вже через мить — вони одягають обладунки азійських воїнів. Не обійшлося, звичайно, і без легендарного рінганонсера Майкла Баффера, який промовляє свою відому фразу: Let’s get ready to rumble.

Тривалість проморолика бою Усик — Ф’юрі триває 2 хвилини та 44 секунди. У кадрах з’являється також зірка серіалу Гострі картузи — Пол Андерсон.

"Історія, стара як світ. Легендарний чемпіон у пошуках іншого чемпіона знайшов свого суперника. Дуель, яка перевершує кулі та пил. Обидва чоловіки непереможні. Обидва чоловіки більші за саме життя. Стоять один проти одного під пильним оком історії", — заявив Андерсон у трейлері.

Що кажуть букмекери про бій Усика та Ф'юрі

Букмекери миттєво відреагували на непереконливу перемогу Ф'юрі над Нганну та суттєво опустили показник на тріумф Усика в історичному бою. Аналітики й надалі вважають фаворитом майбутнього поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу з боксу в надважкій вазі володаря титулу за версією WBC Тайсона Ф'юрі. На його перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1,81.

Про це свідчать котирування букмекерських контор. Згідно з ними, виграш чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO й IBF Олександра Усика оцінюють у 2,05. Нічия, як найменш вірогідний результат у боксі, має коефіцієнт 17,00.

На думку букмекерів, найімовірнішим результатом бою є перемога британця за очками — 2,65. Успіх Ф'юрі нокаутом оцінюється коефіцієнтом 5,0. Перемога Усика суддівським рішенням — 3,10. Достроковий тріумф українського боксера — 6,0.

Нагадаємо, що керівник промоутерської компанії Top Rank Боб Арум розповів про гонорари, які отримають за чемпіонський бій Олександр Усик і Тайсон Ф’юрі. Цього разу принцип розподілу грошей дещо інший, ніж за підсумками попередніх поєдинків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 01.02.2024 18:19