Фото: Instagram Світоліної

Світоліна зійдеться з росіянкою Блінковою у третьому колі "Ролан Гаррос": що відомо про матч

У п'ятницю, 2 червня, українська тенісистка Еліна Світоліна зіграє проти росіянки Анни Блінкової на "Ролан Гаррос". Суперниці зійдуться у третьому колі престижного турніру.

Поєдинок розпочнеться не раніше 14:00 за київським часом. 

Раніше тенісистки провели одну особисту зустріч. У травні цього року Світоліна обіграла Блінкову у двох сетах у фіналі ґрунтового турніру WTA-250 у Страсбурзі (Франція).

У попередньому колі Світоліна обіграла Сторм Хантер з Австралії, а Блінкова була сильнішою за французьку тенісистку Каролін Гарсію.

Фаворит зустрічі

Українка посідає 192 сходинку у жіночому рейтингу, її суперниця з Росії розташувалась на 56 місці. Попри такі розклади, експерти вважають фаворитом матчу українську тенісистку. Перемогу Еліни Світоліної оцінили в 1.45. Поставити успіх Блінкової можна за 2.77. Перемога Світоліної з форою (-3.5) гейму йде з коефіцієнтом 1.82, фора (+3.5) на Блінкову оцінюється котируванням 1.98.

Варто відзначити, що у разі успіху Еліни Світоліної у цьому матчі, наступна суперниця українки буде знову з Російської Федерації. В 1/8 фіналу "Ролан Гаррос" наша землячка має шанс зійтись з Дар'єю Касаткіною.

Нагадаємо, українська тенісистка Марта Костюк (№39 WTA) програла білорусці Аріні Соболенко (№2 WTA) у першому колі "Ролан Гаррос". Зустріч завершилася з рахунком 3:6, 2:6. Після завершення матчу тенісистки потисли руку судді, а далі українка не подала руку білорусці. Деякі вболівальники не зрозуміли причину такого вчинку і почали осудливо свистіти.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 02.06.2023 13:25