Фото: колаж TrueUA

"Тайсон буде іншим зі мною": Усик поділився очікуваннями від бою з Ф'юрі

Чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик поділився думками про бій чемпіона WBC Тайсона Ф’юрі з Френсісом Нганну. Британець вийде в ринг з українцем зовсім іншим бійцем.

Про це повідомляє Beanyman SportsНа думку Усика, Ф’юрі просто недооцінив Нганну, а Френсіс виконав гарну роботу у залі та зробив гарну роботу в ринзі. 

"Мало хто давав шанси Френсісу. Навіть коли мене запитували, то я думав: "Та ну, мало, мало". Ф’юрі буде іншим зі мною. Я думаю, що він зробить якісь висновки з останнього поєдинку. Але, знову ж таки, мені взагалі не має значення, яким він буде. Мені головне, яким буду я", — сказав Усик.

Варто відзначити, що проведення бою Усик — Ф’юрі заплановано на лютий 2024 року.

Раніше американський міжнародний кабельний спортивний канал ESPN опублікував рейтинг найкращих боксерів надважкої ваги. Лідирує в списку чемпіон WBC Тайсон Ф’юрі

Що кажуть букмекери про бій Усика та Ф'юрі

Букмекери вважають фаворитом майбутнього поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу з боксу в надважкій вазі володар титулу за версією WBC Тайсон Ф'юрі. На його перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1,43.

Про це свідчать котирування букмекерських контор. Згідно з ними, виграш чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO й IBF Олександра Усика оцінюють у 2,95. Нічия, як найменш вірогідний результат у боксі, має коефіцієнт 21,00.

На думку букмекерів, найімовірнішим результатом бою є перемога британця за очками — 2,00. Успіх Ф'юрі нокаутом оцінюється коефіцієнтом 4,50. Перемога Усика суддівським рішенням — 3,80. Достроковий тріумф українського боксера — 7,50.

Нагадаємо, що керівник промоутерської компанії Top Rank Боб Арум розповів про гонорари, які отримають за чемпіонський бій Олександр Усик і Тайсон Ф’юрі. Цього разу принцип розподілу грошей дещо інший, ніж за підсумками попередніх поєдинків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 11.11.2023 19:26