Фото: Instagram Усика

Авторитетний ESPN оприлюднив рейтинг надважковаговиків: Усик — не на першому місці

Американський міжнародний кабельний спортивний канал ESPN опублікував рейтинг найкращих боксерів надважкої ваги. Лідирує в списку чемпіон WBC Тайсон Ф’юрі.

Список найкращих супертяжів за версією ESPN з'явився на сайті каналу. Цікаво, що володар титулів WBA, WBO, IBO та IBF Олександр Усик розташувався на другій сходинці. Мартін Баколе та Отто Валлін вперше потрапили до рейтингу — дев'яте та 10-те місця відповідно.

Варто відзначити, що в рейтингу P4P від ESPN Усик випереджає Ф’юрі, вони посідають третю та 10-ту позиції відповідно.

Рейтинг надважковаговиків від ESPN має такий вигляд:

1. Тайсон Ф’юрі

2. Олександр Усик

3. Деонтей Вайлдер

4. Ентоні Джошуа

5(6). Чжан Чжилей

6(7). Джаред Андерсон

7(10). Філіп Хргович 

8(9). Джозеф Паркер

9. Мартін Баколе

10. Отто Валлін.

Раніше володар титулів WBA WBO IBF IBO у надважкій вазі Олександр Усик назвав ймовірну дату об’єднавчого поєдинку з чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі. Остаточно день бою назвуть наступного тижня.

Що кажуть букмекери про бій Усика та Ф'юрі

Букмекери вважають фаворитом майбутнього поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу з боксу в надважкій вазі володар титулу за версією WBC Тайсон Ф'юрі. На його перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1,43.

Про це свідчать котирування букмекерських контор. Згідно з ними, виграш чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO й IBF Олександра Усика оцінюють у 2,95. Нічия, як найменш вірогідний результат у боксі, має коефіцієнт 21,00.

На думку букмекерів, найімовірнішим результатом бою є перемога британця за очками — 2,00. Успіх Ф'юрі нокаутом оцінюється коефіцієнтом 4,50. Перемога Усика суддівським рішенням — 3,80. Достроковий тріумф українського боксера — 7,50.

Нагадаємо, що керівник промоутерської компанії Top Rank Боб Арум розповів про гонорари, які отримають за чемпіонський бій Олександр Усик і Тайсон Ф’юрі. Цього разу принцип розподілу грошей дещо інший, ніж за підсумками попередніх поєдинків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 10.11.2023 18:09